Raspuns pentru postacul basist Ted “Schengen” Michael (unii il stiti), dar nu numai pentru el, ci pentru toti cei care credeti pe nemestecate orice acuzatie care va place urechii fara a avea minimul de bun simt de a VERIFICA ce debiteaza aia de la InLinieDreapta despre mine:

Sunt deschis tuturor. Raspund la intrebari. Intrebati la naiba!
Daca la inceput nu bagam in seama propaganda partidelor (exista si o propaganda pesedista despre mine, desigur!) acum vad ca din ce in ce mai multa lumea duce bucati de titluri de la astia si astea devin mai nou un soi de legende urbane despre care nimeni nu mai stie unde au aparut, ce dovezi aveau in spate, dar despre care toti STIU dom’ne ca sunt reale, ce naiba!?!
Clarificari:

  1. Ne stim, Ted Schengen Michael. Esti un postac “de dreapta” enervant si cu state vechi, deci stim deja ca opiniile tale nu sunt ale tale, pionule, ci ale ilustrilor tai “Eroi ai Dreptei Reunite, Reinventate si Salvatoare”.
  2. Daca am aparut la Antena 3 IN DOUA MII UNSPREZECE!!! asta nu inseamna ca sunt in pat cu PSD sau PC. Am aparut si la Realitatea, la Kanal D, Pro TV, Acasa, Digi 24, TVR sau Romania TV. Asta ce ma face?
  3. Daca tradatorii aia de Dogaru sau Cozma au sarit cu laudele oportuniste intr-o emisiune asta nu inseamna SUB NICIO FORMA ca ar fi vreo dovada a iubirii mele impartasite! Daca asta e convingerea ta, esti prost sau rau intentionat.
  4. In emisiunile alea (doua la numar si cu luni de zile inainte de 2012!) chiar l-am contraatacat pe Cozma aducandu-i aminte de minerii cu care a venit in Bucuresti acum 24 de ani si lui Dogaru i-am zis ca nu ma incanta ofertele lui de fatada. Ai fi stiut astea daca ai fi ascultat inregistrarile INTREGI ale emisiunilor si nu doar decupajele facute de propagandistii de partid de la latrina aia de blog numita InLinieDreapta.
  5. Sa va zic o faza tot de atunci:

La nici o luna dupa emisiunea asta am fost la o intalnire a grupurilor de revolutionari (pe care le stiam dezbinate rau) despre care aflasem de la un revolutionar, incercand sa fac un apel la ratiune sa unim societatea civila si generatiile civice intr-un efort comun.
Am descoperit cu stupoare ca intalnirea era la Fundatia FACIAS a lui Dan Voiculescu, din Baneasa. Mai mult de atat, m-a ingrozit ce fel de oameni se adunasera acolo sa puna la cale un pol de putere: numai cefe groase si burti uriase, mertane, “revolutionari”, baieti cu miros securist deghizati, spalati si premiati timp de 25 de ani.
La masa, amfitrionul intalnirii era nimeni altul decat “Col.” Dogaru, tinand-o sus si tare cu al lui “plan in 12 puncte”. Toti erau mici miei pe langa el, balele se adunau pe jos, Epurescu (pe vremea aia il aveam pe langa mine, nu stiam ce-i poate pielea) se lingea pe buze -la propriu- de satisfactia de a fi “cu baietii mari” desi nimeni nu-l baga in seama. Ce mai, grotesc!!!!
Au ramas toti socati cand mucosul asta mic cu ochelari de Alexe a cerut de 2 ori sa ia cuvantul, in incercarea lui idealista de a scoate ceva bun din leprele alea. Vazand ca Dogaru tot amana si dicteaza planuri pe 5 ani cu Romania pe masa pe un ton de general de trupe la Marasesti, m-am enervat, m-am dus la birou si am dat cu pumnul in birou de au ramas toti muti. I-am cerut lui Dogaru pe un ton de care nici cacatii aia cu cravata nu erau capabili sa ma lase naibii sa vorbesc.
Incet-incet s-au auzit voci din fund ca-s nesimtit, cum imi permit sa vorbesc asa cu “domnu’ Dogaru” s.a.m.d.
Am tinut un discurs dupa parerea mea inaltator si mobilizant la finalul caruia Dogaru m-a felicitat si a revenit la maretele lor planuri de cucerire.
Am iesit rosu de nervi si dezgustat cum rareori am fost, cu Epurescu tragand de mine “sa mai stam”.
La iesire m-a luat sefa -cred- de la FACIAS deoparte sa imi dea cartea ei de vizita, cum ca vor sa ma reprezinte la procesul pt amenda din 5 noiembrie 2011, bla bla bla
Am refuzat categoric! La iesire m-au tot luat deoparte tot felul de vulpoi care iesisera dupa mine de la intalnire, ca am potential, ca-s baiat capabil, ca sa sun daca am nevoie de ajutor etc etc etc
Nu pot sa va descriu greata si furia si mai presus de toate NEPUTINTA.
Vroiam sa le crap capul, dar eram mic, fara oameni, fara experienta, fara o mica notorietate macar.
Daca as fi trecut ACUM prin scena aia, rasturnam biroul (anturajul meu stie ca nu tin cont de varsta, functie, rang, statut daca esti PORC).
Astea au fost interactiunile mele cu Cozma si Dogaru.
Ah, l-am vazut pe Cozma intr-un mall acum 1 an si l-am injurat peste scarile rulante. Nu cred ca m-a auzit.
Toate balariile pe care le scriu unii sau altii ar fi fost doar balarii daca multi oameni slabi de inger nu ar fi atat de rapizi in a crede scenariile astea cretinoide ale propagandei de partid (caci ambele esichere politice ma ataca aproape saptamanal si nu e un secret).
Vad ca inclusiv unul dintre revolutionarii influenti din anturajul lui Doru Maries, de la Asociatia “21 dec 1989” m-a atacat acum 2 seri, cand lucram cu ei la planurile pt manifestarile de duminica, exact cu aceleasi argumente:

  • ca am aparut de 2 ori la Antena si automat sunt al lui Ponta/Ghita/Voiculescu. Ce conteaza ca asta era in 2011, cand nu toti stiam cu ce se mananca Antenele si pt niste tineri idealisti era pur si simplu o ocazie UNICA de a duce un mesaj nobil catre alti oameni prin TV.
  • ca m-au laudat Dogaru si Cozma. Pai pe logica asta si Pippidi m-a laudat. Acu-s basist?

Incetati sa mai puneti botul la rahaturile astora!
Blogul ala de canal numit InLinieDreapta este o hazna de propaganda politica de cea mai joasa speta, atat ca limbaj si deontologie cat si ca argumentatie. In intreaga lor colectie de articole nu sunt decat cateva elemente reale despre mine, stiute de toata lumea, pe care ei le pun impreuna in fraze fara noima pentru cine cunoaste realitatile civice dar care au sens pentru cei necunoscatori.

Auzi la ei Alexe + Critic Atac = LOVE
Bai voi sunteti cu capul!

PS: termenul de “basist” nu este inventat de Antene, neghiobilor! Este folosit si de cei care cauta un singur cuvant pentru a descrie toate zdrentele din esicherul politic de dreapta (al carui exponent marcant a fost Traian Basescu) si pionii lor. Trebuie sa aiba un sens peiorativ sau chiar ironic. “Dreptaci” suna ca dracu’ 🙂  Termenul a aparut in 2012 cand multi oameni am iesit atat impotriva acestui politician dezastruos cat si impotriva celor care incercau sa mimeze opozitia.
Isoria recenta a consemnat luarile mele de pozitie din ultimii ani vizavi de intreaga clasa politica. Cine vrea sa ma contrazica sa fie pregatit pentru dovezi nu baliverne.