NEWS. Uzand de acelasi limbaj de lemn si nebulos specific zonei de “intelligence”, Edi Hellvig ne zice ca sunt impiedicati de la a-si face treaba!

Articol aici: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Seful+SRI+despre+legile+Big+Brother

 

Mai omule, poate tu intelegi si nu esti batut in cap ca Maior:

Tot ce iti/va cerem este:

  1. Sa RESPECTI Constitutia si intimitatea cetatenilor nevinovati.
  2. Sa nu te puna dracu sa accesezi ceva privat fara MANDAT JUDECATORESC!
  3. Sa nu tratati intreaga populatie ca pe niste “suspecti din oficiu”, in speranta ca unii dintre ei sunt vinovati si vor fi prinsi.

Gandirea asta este gandirea unei institutii care este la polul OPUS a ceea ce numiti voi, cu mandrie, INTELLIGENCE!

Sa ma fac bine inteles: treaba voastra este sa actionati pe criterii specifice, sa targetati, sa fiti PRECISI, nu sa aruncati naibii ditamai navoadele peste populatia Romaniei in speranta ca prindeti pesti.

Voi trebuie sa fiti vanatori stealth, letali, precisi nu braconieri de neam prost care detoneaza juma de balta pentru niste bibani!

Chiar ne luati drept PROSTI?

Va imaginati cumva ca ne opunem initiativelor de tip Big Brother pentru ca am vazut candva un film numit 1984 sau pentru ca vrem sa ne aflam doar in treaba?

Cunosc oameni din sistemul vostru si va zic tuturor ca este napadit de conspirationisti, capete infierbantate si nebuni de-a dreptul (ex. Gen. Opris de la STS).

Ca pe Facebook.

Am auzit multe voci, inclusiv din sfera care trebuia sa fie INTELIGENTA, ca astia de se opun legilor acestea fac jocul rusilor (voluntar sau involuntar). Terminati, ba, cu circul asta ruso-american!

Pe mine si celorlalti care s-au inrolat cu mine in lupta civica nu conteaza decat o singura misiune: sa aparam drepturile fundamentale ale cetatenilor! Atat! Pricepeti dracu o data si mai ascultati si vocea noastra ca nu suntem toti niste adolescenti infierbantati ci unii dintre noi sunt ai dracu de seriosi si stim ce zicem.

Nu! Legi de tip “Big Brother” nu vor fi instaurate in Romania.

Nu! Colectarea de date la nivel de populatie nu se va face in termenii pe care ii visati, dragii mei JamesBonzi.

Nu! Nu sunteti de capul vostru, stat in stat, ci sunteti angajati de mine si ceilalti prosti pe care vreti sa-i haituti, ca sa ne aparati de aia rai.

Atat!

Stiu ca vine razboiul. Stiu ca stiti cine l-a fabricat. Stiu ca va incanta perspectiva unor bugete babane si unor actiuni mai palpitante. Dar eu nu am sa permit unor oameni la fel de trigger-happy ca niste pusti sa aiba pe mana uneltele voastre. Fiti lucizi si respectati-ne! Nu va faceti pres in fata puterilor de afara. Sunteti (si stiti asta!) destul de puternici cat sa va opuneti presiunilor lor. Singurii care conteaza suntem NOI!

PS: Eduard Hellvig, stiu ca vei citi acest mesaj. Vorbeste cu noi. Sau macar asculta-ne!