Despre mine

J8KbTcL

Activist civic și de mediu. Graphic Designer si Webdesigner liber-profesionist.
Născut în 1984 în Eforie Sud, Constanța, m-am mutat cu familia în București în 2003, încercând să scap de sărăcie.
M-am luptat cu neșansa timp de extrem de mulți ani. Nu am renunțat și am muncit întotdeauna pe brânci pentru ca eu și ai mei să supraviețuim.
Am vândut ziare la semafor timp de mulți ani, până când niște oameni înțelepți de la “Adevărul” (pentru care vindeam ziare) s-au gândit că pot mult mai mult și m-au pus într-o echipă mică de oameni care au creat primul și cel mai mare proiect de publishing din România, Cărțile Adevărul. Eu lucram pe zona de distribuție.
Nu am studii superioare. Nu am avut niciodată banii necesari. Am făcut un an de Jurnalism la Spiru Haret dar din cauza programului infernal de la muncă nu am putut să continui.
Am avut o firmă mică (2 oameni), cu care am organizat concerte și mici petreceri pe Litoral. Am dat faliment într-un an, magistral.
Nu am copii (încă), nu sunt căsătorit, dar sunt într-o relație stabilă cu o femeie pe care o iubesc și care mă iubește.
Nu am secrete, nu am agende ascunse, nu am planuri malefice, nu am afinități politice sau ideologice.
Din 2009 lupt pentru libertatea de exprimare și pentru drepturile omului, la început prin internet, ca membru de bază în mișcarea “Anonymous” și din 2011 m-am dedicat unei lupte inegale și de anduranță cu minciuna, corupția, nesimțirea și abuzurile politicienilor autohtoni.
De peste 4 ani mi-am pus în cap (și am reușit) să fiu un junghi serios în coasta fosilelor politice care, printr-o rețea de tip mafiot, au ingenunchiat și secătuit o țară întreagă.
M-am angajat într-o luptă lungă. Nu mă grăbesc. Îmi asum sacrificiile, de la a fi împroșcat cu noroi până la amenzile care au ajuns să depășească 40.000 ron, lipsa unei pensii la bătrânețe, inhalarea de gaze, încasarea de bastoane, intrumentarea de dosare penale samd
Deși mă deprim des din cauza lipsei de disciplină sau implicare în zona civică, imi revin repede și mă întorc pe baricade.
Aș putea scrie mii de pagini de întâmplări. Poate o voi face.
Dacă aveți nelămuriri sau suspiciuni în ceea ce mă privește, vă rog din tot sufletul să nu vă grăbiți să mă lapidați.
Întrebați-mă și pe mine mai întâi, căci s-ar putea să descoperiți că era să linșati un om curat sufletește, integru și nevândut nimănui.
Acestea fiind zise, închei ceea ce trebuia să fie un text steril despre mine.
Numai că eu nu pot fi steril. Sunt transparent, sincer, vertical, determinat și incoruptibil.
Și veți descoperi și voi asta, la fel ca mulți alții până acum.
Iubește-ți semenii și luptă-te pentru ei!

Comments 2

  1. Prietene ..am nevoie sa ma contactezi urgent ..Daca nu esti un simplu pamfletar sau propagandist .Te rog eu mult sa ma contactezi ca am SOLUTIA la toate problemele ROMANIEI ..
    Motivul ..
    Vreau sa ma contactezi sa vorbim ..
    Libertatea nu tzio da nimeni ci iti este luata in momentul in care dai voie atuia sa te conduca..
    Studiez fenomenul de mult timp ..iar oamenii sunt foarte indiferenti ..Romanii sunt condusi de mafiile locale ..iar acest *grup infractiona* zis guvern sustine mafia locala ..pentruca ei a inventato..Singurul lege care trebuie respectata este legea bunului simt ..restul sunt legi care ne saracesc pe noi si ii imbogatesc pe cei care le fac..si acum au si imunitate ..Eu pentru asta am solutia ..

Leave a Reply